Flair Sport Challenge 2021

Flair Challenge 2021

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Let’s gooooo!!! 

2021, een nieuw jaar om aan onszelf te werken! Laten we samen werken aan een gezonde basis op het gebied van training en voeding. Wat gaan we doen om fit te blijven? A daily workout of course!!

Vorig jaar zijn we met de Flair Challenge 2020 een beetje gewend geraakt aan bodyweight training, oftewel trainen met je eigen lichaamsgewicht. Laten we er dit jaar samen een schepje bovenop doen. Wij van Rock Your Body nemen je de komende 4 weken mee op sportieve sleeptouw! 

Net zoals vorig jaar zijn de deelnemers van de challenge actief op de Flair Challenge Facebook groep.

De challenge is opgericht dankzij Flair in samenwerking met hormoon goeroe Ralph Moorman, gewicht coach Mieke Kosters en sportcoach van Rock Your Body, Jeroen Krak.

De Flair Challenge 2021

Net zoals vorig jaar doen wij in de Flair Challenge 2021 van maandag t/m zaterdag een workout. De zaterdag is hierbij een challenge dag, die naam zegt het al, deze dag gaan wij voor een uitdagende workout. De volledige challenge is terug te vinden als poster, deze is te verkrijgen in het magazine van de Flair, editie januari.

De eerste workout van de challenge begint vandaag, 25 Januari. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de volledige video beschikbaar gemaakt.

We beginnen de eerste dag van de challenge met conditie en abs!

De eerste workout bestaat uit de volgende 3 oefeningen;

10 minuten AMRAP 

50 mountain climbers 
20 Sven Kramers 
10 Crunches 

Wat betekent die term AMRAP nou eigenlijk?

AMRAP = As many rounds or reps as possible in de gegeven tijd 

Deze workout komt uit de My Daily 10 2.0 workout serie op de Rock Your Body playground.

Blijf fit en werk aan je gezondheid!

We willen allemaal gezond zijn en blijven en om dat  goed voor elkaar te krijgen is om je conditie op peil te houden. Niet iedereen heeft van nature een perfecte conditie dus het is belangrijk dat je hier aan werkt. Niet alleen omdat je niet na het traplopen hijgend bovenaan staat maar ook om sterker te zijn als je lichaam wordt overmeesterd door bvb de griep.

Door genoeg te bewegen, krijgt je lichaam de power om de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en osteoporose kleiner te maken. Ook als je bepaalde ziektes inmiddels hebt kan je je lichaam helpen door aan je conditie te werken. Wat net zo belangrijk is als zorgen voor je lichaam is ook zorgen voor je geest dus het valt en staat met sporten op een manier die jij leuk vindt om te doen en die jou blijft motiveren.

Wil jij werken aan een gezonde levensstijl met een video workout programma gemaakt door Krakkie, meld je dan nu aan op het online health platform van Rock Your Body!

Krakkie

Meer interessante berichten

Welke spieren train je met planken?
Inspanning, oefeningen

Welke spieren train je met planken?

Als het aankomt op het trainen zijn er een aantal oefeningen die eigenlijk iedereen wel kent. Een van deze oefeningen is natuurlijk het planken. Hoewel