Voeding

Het online platform om je fit en healthy te voelen

Voeding

We kennen het allemaal, je wilt gezond eten; de inspiratie om wat te maken is ver te zoeken; geen tijd om alles te plannen. 100 redenen te bedenken hoe moeilijk het is om gevarieerd en gezond te eten. 

Je hoeft het niet alleen te doen, RYB gaat je hiermee helpen. Met meer dan 1000 recepten met een gevarieerde bereidingstijd en verschillende voedingsschema’s plan je vooruit en heb je altijd toegang tot inspiratie voor een heerlijke maaltijd. 

De basis van een gezonde lifestyle

Kies voor de juiste balans. Er wordt gesteld dat afvallen voor 60% uit voeding bestaat en voor 40% uit beweging. Om een fit en gezonde lifestyle te behouden, zal er meer aandacht aan voeding moeten worden besteed. We merken dat de mensen of heel intensief aandacht besteden aan sporten of heel intensief aandacht besteden aan voeding. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, kies je simpel weg voor een gezonde balans. 

Voedingsschema's

Met onze voedingsschema’s en gezonde recepten willen wij jou helpen een stabiele basis te krijgen. Geen strenge diëten, maar een heel haalbaar en flexibel dagelijks voedingsschema met keuze uit vele gevarieerde lekkere recepten.

Onze voedingsschema’s bieden je houvast en geven je inspiratie, jij bepaalt hoe intensief je deze volgt. Doordat onze voedingsschema’s gekoppeld worden aan jouw trainingsschema zal deze ook in balans zijn. Sport je 5 keer per week, kun je net wat anders eten dan als je drie keer per week sport. 

Wil jij je eigen voedingsschema en toegang tot al onze gezonde recepten? Join our RYB community!

Rock your body

Join us!

Doe mee met onze Challenges, Trainingen en join our Rock Your Body lifestyle.