Training Playground

Het online platform om je fit en sterk te voelen

Wat is jouw trainingsdoel?

Wij zijn er van overtuigd dat er niet één fitnessschema is die voor iedereen werkt. Net als dat we ook niet denken dat er één voedingsschema is die voor iedereen werkt. Onze trainingsschema’s worden samengesteld op basis van hoe vaak je kunt en wil bewegen en het lichamelijk doel waaraan je werkt. 

De één zweert bij een vast trainingsschema, de ander kan niet zonder afwisseling. Daarom is de Rock Your Body playground zo ingericht dat we met workout video’s verdeeld over verschillende workoutschema’s iedereen een uitdaging kunnen bieden. Ons doel is bewegen leuk, uitdagend en spannend maken. Zo hopen we jou keer op keer met plezier te laten bewegen.

Onze eigen ‘NETFLIX’ aan trainings video’s

De video’s op de RYB Playground zijn al meer dan een half miljoen keer bekeken. Een trainingsschema moet effectief zijn, daarom staat kwaliteit bij ons voorop. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van de oefening als van de video’s en instructies.  Nog nooit is de keuze uit verschillende workouts zo breed geweest als de keuze die wij kunnen bieden met onze uiteenlopende trainingsschema’s. Naast dat je kunt kiezen om een trainingsschema te volgen kun je ook losse workouts doen. We helpen je de perfecte workouts te selecteren.

Rock your body

Join us!

Doe mee met onze Challenges, Trainingen en join our Rock Your Body lifestyle.